جعبه و بسته بندی

جعبه لمینتی

  • نویسنده: نسیم نیری
  •     
  • :تاریخ

جعبه لمینتی

بسته بندی چیست؟

هنر بسته بندی هدیه به ژاپنی اوریگاتا گفته می شود، که شامل مجموعه قواعدی است که برای هر نوع کادو، شیوه و بسته بندی خاصی در نظر می گیرند. یک ضرب المثل ژاپنی می گوید: هدیه دادن و بسته بندی آن باید در قلب شخص باشد. در نتیجه بسته بندی، با دقت، حوصله و علاقه مندی و محبت انجام می شود. به همین خاطر در تزیین جعبه دقت زیادی می شود.  انتخاب کاغذ، شکل بسته بندی، رنگ و چگونگی بستن آن، نوار ها و پاپیون ها و... در واقع توجه به جزئیات، نشانه احساسات عمیق هدیه دهنده به شخص هدیه گیرنده است. برای مشاهده انواع جعبه های تولید شده توسط شرکت طرح هرم اینجا کلیک کنید.

 

جعبه لمینتی

 

انواع روکش جعبه

بسته بندی ها معمولا در شکل های مختلفی بسته بندی شده اند: جعبه های چوبی، سبد های چوبی، ظروف سرامیک، بسته بندی پارچه ای، جعبه های فلزی، ظروف پلاستیکی، جعبه لمینتی و... . جعبه لمینتی جزو آن دسته از جعبه هایی می باشند که با مقوای لمینتی تهیه شده اند. ساده ترین راه برای شناخت جعبه لمینتی نگاه به سطح آن است. اغلب جعبه های لمینتی دارای ظاهری براق می باشند. ضخامت جعبه لمینتی تا حد قابل قبولی خوب است و جعبه های ساخته شده با آن دارای شکل ظاهری زیبا و جذابی است. البته با کاغذ می توان روکش های دیگری را بر روی جعبه قرار داد. در کنار کاغذ های لمینیتی، کاغذ های دیگری نیز وجود دارند که کاغذ کادو های اکولوژیکی کاغذ هایی رنگی هستند که بار ها مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع کاغذ ها وزن یکسانی دارند و می توان هر نوع شیئی را با آن بسته بندی کرد. کاغذ پارچه ای جنس نرم و تغییر پذیری دارد و می توان هر شیئی را با آن پیچید و نتیجه خوبی هم دارد. کاغذ مرمری معمولا برای هدایای با ارزش مورد استفاده قرار می گیرد و شکل مستطیل یا مربع دارد. سازنده برای خرج دادن سلیقه و خلاقیت می تواند از کاغذ های روغنی و یا کشی که رنگ های مختلفی دارد، استفاده کند.برای مشاهده انواع جعبه های تولید شده توسط شرکت طرح هرم اینجا کلیک کنید.

تکنیک های ساخت جعبه لمینتی

معمولا برای ساخت جعبه لمینتی از دستگاه های برش خاصی استفاده می کنند اما اندازه گیری یکی از تکنیک های ابتدایی و پایه ای ساخت جعبه لمینتی می باشد. روند ساخت جعبه لمینتی به این صورت است که با استفاده از متر دور تا دور اجسام سه بعدی را اندازه گرفته و برای اندازه گیری سطوح صاف از خط کش استفاده می شود. اندازه ها باید دقیق و صحیح بوده و همچنین کمرنگ باشند تا به سادگی پاک شوند. دومین تکنیک علامت گذاری می باشد. از میل بافتنی، پشت تیغه چاقو یا هر وسیله ای که یک شیار روی کاغذ ایجاد نموده و آن را سوراخ نمی کند، استفاده می شود. آن را در امتداد کاغذ کشیده و فرو رفتگی در سطح کاغذ ایجاد می کنیم. این عمل سبب سست شدن الیاف کاغذ می شود که در نتیجه تا شدن کاغذ در آن محل آسانتر می شود. به هر حال دقت شود که هنگام علامت گذاری خیلی محکم فشار وارد نشود تا مانع از پاره شدن الیاف کاغذ شود. توجه می کنیم که کاغذ، جای درز ها و علائم تا را خوب حفظ می کند، همچنین قابل تغییر و تطبیق است و به یک خط تا کمک می کند تا همانند یک لولا که می تواند باز و بسته شود، عمل نماید. برای مشاهده انواع جعبه های تولید شده توسط شرکت طرح هرم اینجا کلیک کنید.