فیلم تبلیغاتی

فیلمبرداری از فروشگاه

  • نویسنده: نسیم نیری
  •     
  • :تاریخ

نکته ی اول: برای آشنایی با روشن و خاموش کردن دوربین فیلمبرداری، دفترچه ی راهنما را مطالعه کنید.

نکته ی دوم: شات: درواقع ویدئو از کنار هم قرار گرفتن هزاران شات یا تصاویر متوالی تشکیل می‌شود. شات زدن از وقتی که ما دکمه ضبط را فشار می دهیم شروع می شود.

نکته ی سوم: قاب: تصویری است که ما در منظره یاب دوربین مشاهده می‌کنیم. فریم تا زمانی که ما دکمه ضبط را فشار نداده‌ایم قابل‌ تغییر است.

نکته ی چهارم: Transition: برای ویرایش فیلم Transition  را به کار می رود. هر فیلم از فریم‌های زیادی تشکیل می‌شود و در عمل ویرایش می‌توان فریم‌های مختلف فیلم را در کنار هم قرارداد و یک فیلم یکپارچه تبدیل کرد.

نکته ی پنجم: Shot Plan: به معنای هر فریم و همه ی عناصری است که در قاب ما قرار می‌گیرد. نکته ای که باید در این مرحله به یاد داشته باشید این است که در ابتدا شما باید بدانید که در هر شات و در شات های ابتدایی چه انتظاراتی دارید و می‌خواهید چه عناصری در مقابل لنز دوربین شما قرار بگیرد باید به‌دقت به بررسی عناصر بپردازید. به علاوه باید بدانید که فیلم‌برداری شما پیوسته خواهد بود یا شما مجبور خواهید بود از چند فیلم مجزا برای ایجاد فیلم اصلی خود استفاده کنید. برای تسلط بیشتر در منزل شروع به فیلم‌برداری کرده و از فیلم‌های خود یک آرشیو تهیه می کنیم. به عنوان نکته ی آخر به یاد داشته باشید که از سه‌پایه، لنزها، باتری‌ها، نورها استفاده ی بهینه را ببرید و نحوه ی کار کردن با آن ها را آموزش ببینید.

نحوه فیلم برداری از فروشگاه

نحوه ی زندگی تغییر کرده در شهر های بزرگ سوپر مارکت ها و بقالی های کوچک، جای خود را به فروشگاه ها داده اند و اغلب افرد اقلام ریز و درشت خود را از فروشگاه ها تامین می کنند.


 

فیلم برداری از فروشگاه ها با هدف تبلیغ خود فروشگاه، امکانات، خدمات متمایز، محصولات و ... می باشد. با توجه به این که از فروشگاه ها و اقلام آن فیلمبرداری می شود، کارفرما می تواند از صاحبان شرکت هایی که اقلام آن ها در قفسه ها موجود است، درخواست همکاری مشترک کنند. نکات و تکنیک های فیلمبرداری در فروشگاه کم نیستند اما اصلی ترین نکات رادر این قسمت برایتان آورده ایم.

اما از نظر تکنیکی چه موارد دیگری را در هنگام فیلمبرداری از فروشگاه باید رعایت کنیم؟

 

پاسخ اول این است که باید مدت‌زمان تقریبی فیلمی که می‌خواهید بگیرید را بدانید. پاسخ بعدی در این نکته نهفته است که هر فیلم نیاز به ویرایش دارد و برخی فیلم‌ها نیاز به ویرایش بیشتری دارند و برخی نیز به ویرایش جزئی نیاز دارند. بنابر این باید با نحوه ویرایش فیلم، در فیلمبرداری از فروشگاه ها آشنا بود. قبل از گرفتن هر صحنه و هر شات به این موضوع فکر کنید که از این صحنه چه می‌خواهید؟ آیا همه‌چیز در سر جای خودش قرارگرفته است؟ چه عناصری می‌تواند کادر مرا بهتر کند؟ قبل از فیلم‌برداری باید تمام تجهیزات موردنیاز را به‌خوبی پیش‌بینی کنید و بعد از گرفتن فیلم‌های خود می‌توانید در نرم‌افزارهای گوناگون آن‌ها را کنار هم قرار داده و نتیجه کار خود را به صورت مداوم و در هر مرحله مشاهده کنید.