فیلم تبلیغاتی

آشنایی با نحوه فیلمبرداری

  • نویسنده: نسیم نیری
  •     
  • :تاریخ

آشنایی با ساختار و قابلیت های دوربین فیلم برداری از اولین نکاتی است که فیلمبردار باید به آن توجه ویژه ای داشته باشد. در حقیقت آشنایی با سخت افزار دوربین فیلم برداری باعث خواهد شد تا فیلم بردار بتواند پیش زمینه ای از قابلیت های نرم افزاری دوربین استفاده ی بهینه را ببرد. ما در ادامه تعدادی از نکات تخصصی فیلم برداری را برایتان شرح داده ایم. پیش نیاز بهره برداری از این نکات آشنایی مقدماتی با فیلم برداری است.

  • برای دستیابی به تصویری سینمایی انتخاب سرعت 24 فریم بر ثانیه و سرعت شاتر 1/50 ثانیه است.
  • بنابر به سوژه‌ و مقتضیات فیلم ممکن است نیاز باشد از لنز‌های واید و دیافراگم بسته هم برای افزایش عمق میدان استفاده کنیم و در بسیاری از فیلم‌ها صحنه‌هایی وجود دارند که از هر دو نوع لنز و عمق میدان متفاوت استفاده شده‌ است.
  • اگر فیلم‌تان از لحاظ تصویری بسیار غنی و سینمایی باشد اما صدای خوبی نداشته‌ باشد مثلا با میکروفون داخلی یا میکروفون‌های معمولی صدابرداری صورت‌ گرفته‌ باشد،  بیننده فیلم شما را بسیار غیر حرفه ای  محسوب می کند.
  • تاثیر رنگ ها را جدی بگیرید. دوربین عاشق رنگ جواهرات باشکوه، مانند آبی یاقوت کبود، سبز زمردی، قرمز یاقوتی، بنفش یاقوتی، فیروزه ای، و زرد توپاز است.
  • برای فیلمبرداری شارپ، باید از روشهای دیگر فوکوس استفاده کرد. از طرف دیگر، سیستم اتوفوکوس ممکن است روی همه سوژه ها کار نکند. برای همین بهتر است قبل از شروع ضبط، فوکوس را به طور دستی تنظیم کنیم و بعد از آن هم مواظب باشیم که سوژه از فوکوس خارج نشود.

 

مفهوم بازار و ویدیو بر همگان آشکار است. بازاریابی ویدیو ترکیب بازار و ویدیو است. در گام اول نیاز بازار و حیطه فعالیت شرکت شناسایی می شود و با توجه به آن ویدیوی تبلیغاتی ساخته می شود. از چالش‌های بازاریابی ویدیویی ایده‌پردازی و ارتباط بر قرار کردن با مخاطب هست. ویدیویی که مخاطب را جذب کند و تاثیر گذار باشد، نیازمند وقت و انرژی زیاد و یک تیم نسبتاً حرفه‌ای و آشنا به امور مختلف بازاریابی است بنابر این از مشاوره با یک تیم بازاریابی غافل نشوید.

باید ها و نباید های بازاریابی ویدیویی:

انواع ویدیو های تبلیغاتی: ویدیو های تبلیغاتی به انواع زیر تقسیم می شوند.

ویدیو‌های تجارتی ، ویدئو‌های رویداد‌ها، ویدئو‌های نسخه نمایشی، ویدئو‌های توضیحی، ویدیو‌های استفاده و رضایتمندی مشتریان از محصولات، ویدیو‌های زنده، ویدیوهای طنز، ویدئو‌های آموزشی از انواع ویدیو های تبلیغاتی هستند.


 

نکته ی اول: در ابتدا خوب است که از جانب شرکتتان ویدیو کوتاهی به منظور تشکر از مشتری‌هایی که متقاعد به خرید از شما شده‌اند و همچنین مشتری‌های جدیدی که ممکن است جذب محصول شما شوند، تهیه کنید.

نکته ی دوم: یک نمونه نمایشی از محصول را فیلم برداری کرده و برای مخاطبان به نمایش می گذاریم تا به خوبی با محصول آشنا شوند.

نکته ی سوم: از فیلم برداری پیشرفته‌تر و همراه با جزئیات بیشتری از علاقمندی مشتری‌ها به محصول خود استفاده می کنیم.

نکته ی چهارم: ویدیو‌های طولانی از نمایش و معرفی محصول تهیه کنید.

نکته ی پنجم: در مورد کسب و کار خود، اهداف و دیدگاه‌‌های کلی آن، ویدیو کوتاهی برای آشنایی مخاطبان بسازید.

نکته ی ششم: ویدئو‌های آموزشی و توضیحات مختصر را جایگزین پست‌های طولانی و پیچیده وبلاگ خود کنید.

نکته ی هفتم: سخنرانی‌های زنده ای از عوامل کسب و کار فیلم‌برداری کنید و سپس آن را ضمیمه رندر نهایی نمایید.