طراحی و برنامه مشاوره تبلیغاتی

طراحی لوگو و نقش آن در تبلیغات

  • نویسنده: نسیم نیری
  •     
  • :تاریخ

فضای رقابتی کسب و کار های امروزی، صاحبان مشاغل را به استفاده از استراتژی های رقابتی ترغیب می کند. استراتژی یا راهبردهای بازار با توجه به مدل ها و شرایط بازار و سازمان قابل اتخاذ است. راهبردهای تبلیغاتی و شیوه ی اجرای آن به تعداد سازمان ها بوده و بدین سبب امکان کپی برداری از روش ها امکان پذیر نمی باشد. یکی از ابزار موثر برای اجرای راهبردهای بازاریابی و برندینگ سازمانی، طراحی و بکارگیری صحیح از لوگو می باشد. طراحی لوگو در مراحل آغازین فعالیت شرکت از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و در اغلب مواقع به عنوان امضای سازمانی کاربرد می یابد.

طراحی لوگو و نقش آن در تبلیغات

طراحی لوگو ترکیبی:

جست و جو در تاریخ طراحی لوگو نشان می دهد که اولین لوگو، متنی بوده است. انتقال مفاهیم و بیان اهداف با استفاده از زبان متنی آسان تر بوده و یک مفهوم مشترک را در میان خوانندگان منتقل می کرد اما انتقاد وارد بر آن خشک و رسمی بودن این نوع طراحی بود و مشتریان ارتباط کمی را با آن برقرار می کردند.  با پیشرفت طراحی، لوگو های تصویری یا آیکونیک مورد استفاده بیشتری قرار گرفت، به گونه ای که نوشتار جای خود را به تصاویر دادند. انتقاد وارده بر این نوع طراحی آن بود که گاهی اوقات، تصاویر با فلسفه وجودی شرکت در ارتباط بوده و گاهی اوقات لوگوی طراحی شده از منظر مشتریان، بی معنا تلقی می شد و به همین جهت ارائه ی توضیحات از سوی موسسین و مسئولان سازمانی برای ایجاد برداشت های یکسان الزامی بر این نوع طراحی بود. طراحان برای حل مشکل لوگو های متنی و گرافیکی از روش طراحی دیگری به نام لوگوی ترکیبی استفاده کردند. بنابر این لوگوی ترکیبی با بهره گیری از تکنیک های متنی و تصویری ، از بهترین نوع طراحی لوگو در زمان حال می باشد.

طراحی لوگو و نقش آن در تبلیغات

نقش طراحی لوگو ترکیبی در کسب و کار:

طراحی لوگو، موجب نمایش بهتر اشیا از حالت کنونی می شود. لوگوی ترکیبی دارایی ناملموس و بسیار مهمی است که بر عملکرد تجاری و کسب سود سازمانی تاثیر گذار است. مشتریان با برقراری رابطه ی عمیق با یک لوگو یا نشان تجاری ، حساسیت کمتری به قیمت خواهند داشت  و خرید بیشتری از سوی آن ها رخ می دهد. با معنی دار، متمایز ساختن و قابل تشخیص کردن لوگوی شرکت برای مشتریان هزینه های بازاریابی شرکت تا پایین ترین حد ممکن خواهد شد. به طوری که این روش جزو روش های برند سازی داخلی سازمانی محسوب می شود. استفاده از لوگوی ترکیبی به علت خوانایی، بصری و قابل تشخیص بودن، نسبت به انواع دیگری از لوگو ها، به روز تر و از اثرگذاری بیشتری برخوردار است.

 

طراحی لوگو و نقش آن در تبلیغات