تقویم و سررسید

سررسید با جعبه ی گالینگوری

  • نویسنده: نسیم نیری
  •     
  • :تاریخ

سررسید با جعبه ی گالینگوری

برخی اوقات سفارش دهندگان تقویم های کتابی یا همان سررسید، مشتاق هستند تا سررسید(نمونه کارها) را در جعبه به افراد دیگر تقدیم کنند. سوالی که در این زمان بوجود می آید این است که جنس مقوای جعبه باید چگونه باشد؟ سررسید با جعبه ی گالینگوری دارای روکش گالینگوری است. گالینگور به علت ضخامت قابل قبولش مورد اقبال عموم واقع می شود. به شما توصیه می کنیم هنگامی که روکش جعبه ی خود را گالینگور انتخاب می کنید، برای زیبایی بصری و ایجاد احساس مثبت در دریافت کننده ی سررسید، جلد سررسید را هم با گالینگور صحافی کنید. جعبه های سررسید می تواند با توجه به ابعاد سررسید و یا به صورت اختصاصی با اندازه ها و طرح های سفارشی تهیه شود. به علاوه طرح ها و نوشته های مورد نظر بر روی جعبه ی گالینگوری در شرکت تبلیغاتی طرح هرم به روش طلاکوب و زرکوب حک می شود.

سررسید با جعبه ی گالینگوری

لیتوگرافی در سررسید با جعبه ی گالینگوری

علاوه بر این که باید به ظاهر سررسید(نمونه کارها) توجه کنیم باید به متن آن هم توجه کنیم. لیتوگرافی یکی از تکنیکهای چاپ در ایران است. به طور کلی لیتوگرافی سررسید با جعبه ی گالینگوری به مجموع مراحلی می گویند که از ماکت یعنی متن حروفچینی شده سررسید با جعبه ی گالینگوری، صفحه آرایی شده و با تنظیم و باز بینی نهایی، فیلم برداری می کنند و ماکت را که به ورق های بزرگ فیلم تبدیل شده است، رتوش، مونتاژ، کپی و روی صفحات زینک ظاهر می کنند. در واقع لیتو گرافی سررسید با جعبه ی گالینگوری دارای 4 مرحله است: تهیه فیلم، رتوش، مونتاژ و کپی یا تهیه ی زینک. دقت کنید که لیتوگرافی فنی ترین مرحله ی چاپ است و کار های آن در بخش لیتوگرافی چاپخانه انجام می شود. چیدن ورقه های فیلم در کنار یکدیگر را برای تشکیل فرم چاپی مونتاژ می گویند. فیلم های مونتاژ شده سررسید با جعبه ی گالینگوری را با روش های عکاسی بر روی زینک ظاهر می کنند که به آن کپی کردن می گویند. مقالات مرتبط : سر رسید اختصاصی با جلد چرم چیست

اهمیت غلط های ویراستاری در سررسید با جعبه ی گالینگوری

نمونه خوانی از مراحل با اهمیت چاپ سررسید به خصوص سررسید با جعبه ی گالینگوری است. ارائه ی متن های سررسید، بدون غلط به خواننده، متنی که خواننده بدون دردسر و با آسودگی خاطر بخواند، از وظایف ناشر مسوول و وظیفه شناس است. در ضمن نمونه خوانی فقط به تصحیح حروف و کلمات محدود نمی شود. نمونه خوان، نمونه و خبر را از هر جهت با هم مطابقت می دهد تا اطمینان یابد نمونه چاپی دقیقا همان چیزی است که سفارش دهنده درخواست کرده است. گاه ممکن است با یک بار نمونه خوانی سررسید(مقالات مرتبط) با جعبه ی گالینگوری، نمونه برای چاپ آماده شود و گاه ممکن است چندین بار نمونه خوانی یا حتی تجدید حروفچینی ضرورت داشته باشد. نمونه خوانی و چگونگی مراحل، دفعات و نوع آن به سیاست و روش ناشر بستگی دارد. بعضی ناشران هستند که خوانندگان به توجه و دقت آن ها در این خصوص اعتماد دارند اما ناشران دیگری هستند که در این قسمت از کار با دقت و وسواس عمل نمی کنند و متاسفانه محصولشان با غلط های چاپی همراه است.