تقویم و سررسید

سررسید وزیری

  • نویسنده: نسیم نیری
  •     
  • :تاریخ

سررسید وزیری

امروز قصد داریم در رابطه با یکی از انواع سررسید(نمونه کارها) به نام سررسید اختصاصی وزیری صحبت کنیم اما پیش از آن می خواهیم با مفهوم اصلی سررسید، کارایی و دیگر موارد آن آشنا شویم. به عبارتی سررسید یا سالنامه به دفتر یا کتابی گفته می شود که می توانید تمامی رویدادهای اتفاق ‌افتاده در طول یک سال و همچنین اطلاعات مربوط به آن ها را بیابید. همچنین سررسید ها ممکن است حاوی موضوعات مختلفی باشند برای مثال می توانند مربوط به زمینه های اقتصادی، سیاسی و حتی اجتماعی بوده و یا تنها به یک موضوع خاص بپردازند. یکی از وظایف ذاتی مدیران هر سازمانی تهیه بهترین و کاراترین محصولات با کمترین هزینه (به شرط کیفیت عالی مثل کیفیت کارهای موجود در سایت شرکت تبلیغاتی طرح هرم )برای سازمان مطبوع خود است.

سررسید وزیری

معرفی سررسید اختصاصی وزیری

سررسید وزیری را می توان به عنوان یکی از رایج ترین سررسید ها و سالنامه های موجود دانست که از ویژگی های آن می توانیم به سایز آن اشاره کنیم. سایز سررسید وزیری معمولا 24×17 سانتی متر بوده که تقریباً اندازه کاغذ B5 است. این سررسیدها می توانند بنا به زمینه شغلی شما ظرح ها و مدل های مختلفی داشته باشند که در ادامه به آن ها می پردازیم. همچنین سالنامه ها می توانند بسته به نیاز مشتریان شامل فهرست هایی با مناسبت‌های تقویم باشند که با اینکار قادرند یاد و خاطره رویدادها،حوادث، و حتی انسان های نام‌آور را زنده نگه دارند. مقالات مرتبط : سررسید سلفونی

انواع سررسید اختصاصی وزیری

سررسید اختصاصی وزیری  شما می تواند بسته به نیازتان شامل موارد زیر باشند:

  • نوع صحافی: سررسید بر اساس نوع صحافی به سه دسته زیر تقسیم می شود:
  • صحافی دوخت: در این نوع از سررسید ها برگه های تاخورده ای که شامل فرم های چاپی هستند از طریق دوخته شدن به هم و به جلد سررسید (نمونه کارها) متصل می شوند. این روش به دلیل به صرفه بودن به عنوان یکی از رایج ترین انواع صحافی در تولید سررسید وزیری می باشد که با توجه به زمانصرف شده برای صحافی کردن و مواد مورد استفاده در تولید آن می توانند دارای  کیفیت بسیار بالا یا بسیار پایین باشند.
  • صحافی فنری و فنر دوبل: در این نوع از صحافی، از رول های فنری شکل استفاده می شود. لازم به ذکر است که برگه ها در این نوع از سررسیدها بر روی برگه های پانچ شده استفاده می شود.
  • صحافی کلاسوری: در این نوع از صحافی برگه های سررسید پانچ شده اند و با استفاده از گیره های فلزی به جلد متصل می شوند.
  • جنس کاغذ: سررسید وزیری بسته به نوع کاغذ می تواند به دو دسته کاغذ تحریر و کاغذ کرم رنگ تقسیم شود.
  • نوع چاپ: زمانی که می خواهیم سررسیدهای وزیری را از نحوه نوع چاپ تقسیم نماییم، این نوع از چاپ نمودن مربوط به صفحات داخلی سررسید است که به دو دسته یک رنگ و دو رنگ تقسیم می شود.
  • سررسید وزیری تک رنگ: در این نوع از سررسید ها رنگ استفاده شده در صفحه داخلی مربوط به یک طیف رنگ است برای مثال یک تقویم تک رنگ با داخل قرمز می تواند طیف قرمز کمرنگ و پررنگ را شامل شود.
  • سررسید وزیری دو رنگ: در این نوع از سررسید از دو طیف رنگی مختلف استفاده می شود. مانند رنگ زرد و آبی.