فیلم تبلیغاتی

ملزومات فیلم برداری صنعتی

  • نویسنده: نسیم نیری
  •     
  • :تاریخ

قبل از انجام هر کاری باید نیاز سنجی کرد ، ملزومات، اقدام و وسایل مناسب را پیش بینی و سپس برنامه ریزی کرد.  در زیر تجهیزات لازمه را برایتان شرح می دهیم.

وسیله ی 1: دوربین فیلمبرداری :

اساسی ترین وسیله، دوربین فیلمبرداری است. حتی برای زمانی که می خواهیم روبروی دوربین قرار بگریم و شروع به صحبت کردن یا آموزش دادن کنیم. اما دوربین های مختلفی برای فیلمبرداری موجودند:

 مثلا دوربین فیلمبرداری سینمایی که از لحاظ کیفیت فوق العاده حرفه ای هستند و سیستم های رنگی متفاوتی را در اختیار ما قرار می دهند. دوربین DSLR برای فیملبرداری که برای عکاسی طراحی شده اند اما قابلیت های حرفه ای فیلمبرداری هم دارد. دوربین های کامپکت پیشرفته قیمت مناسبی دارند و هم کیفیتی فوق العاده ای به ما ارائه می دهند. فیلمبرداری با دوربین موبایل  ، موبایل های امروزی هم از قدرت خوبی برخوردارند. اما مثل دوربین های حرفه ای عمل نمی کنند.

 وسیله ی 2: استفاده از منابع نوری مناسب: منبع نوری از این منظر مهم است که بر کیفیت تصویر اثر می گذارد.

وسیله ی 3: استفاده از ضبط کننده ی صدای حرفه ای: ضبط کننده صدا هم یکی از مهم ترن ارکان فیلم صنعتی محسوب می شود.

وسیله ی 4: نرم افزارهای تدوین و تولید فیلم

وسیله ی 5: ملزومات انسانی، مثل بازیگران، فیلم برداران، صدابرداران، کارگردان، نویسنده، تدروینگر ،خدمات و... . در حقیقت اصلی ترین ملزومات فیلمبرداری صنعتی نیروی انسانی آن هستند. آن ها می توانند از سایر تجهیزات استفاده کنند و یا حتی استفاده بهینه را ببرند.

 

مراحل ساخت فیلم صنعتی

آیا می دانید که فیلم صنعتی نقش مهمی در بالا بردن میزان فروش و در نتیجه آن میزان تولید دارد؟ فیلم صنعتی در طبقه ی ژانر مستند قرار می گیرد. فیلم صنعتی یک ژانر مهم و همچنین دشوار در مستندسازی می باشد.


دیده شده شرکت های فیلمسازی کوچک تنها با گرفتن چند پلان ساده و تدوین اقدام به ساخت فیلم صنعتی می کنند اما باید بدانید که حرفه ی ساخت فیلم صنعتی بسیار تخصصی و مستلزم تجربه و مهارت توامان می باشد. تب و تاب ساخت فیلم های صنعتی در اروپا بعد از انقلاب صنعتی ایجاد شد. روند های مختلفی را طی کرد و اکنون به نقطه ای رسیده است که ساخت فیلم صنعتی یا همان مستند صنعتی یکی از موثر ترین و کامل ترین راه های ارائه تبلیغات برای شرکت ها و ارگان ها می باشد. چرا که در فیلم مجموعه ای از المان های پیام رسان به بهترین نحو فعال هستند.

ساخت فیلم صنعتی از مهم ترین و فاخر ترین انواع مستند است. به علاوه به تصویر کشیدن شکوه و عظمت نیازمند تولید قوی و شکوهمند است. در دنیا شرکت های صاحب نام در ساخت فیلم صنعتی پیشگامند. اما ساخت فیلم تنها آغاز کار است. مراحل بعدی بازاریابی بر عهده خودتان است و باید تلاش بیشتری را به خرج دهید.

مرحله ی 1: تشکیل اتاق فکر مابین کارفرما و کارگزاران

مرحله ی 2: نگارش فیلمنامه

مرحله ی 3: طراحی استوری برد و دکورپاژ

مرحله ی 4: فیلمبرداری و تصویربرداری هوایی

مرحله ی 5: طراحی جلوه های ویژه

مرحله ی 6: تدوین

مرحله ی 7: بازخورد نهایی