فیلم تبلیغاتی

فیلمنامه تیزر تبلیغاتی

  • نویسنده: نسیم نیری
  •     
  • :تاریخ

فیلمنامه نویسی جزو هنر نویسندگی محسوب می شود. با این تفاوت که در فیملنامه نویسی ، پایه و اساس کل کار و آنچه که باید جلوی دوربین نشان داده شود، توسط نویسنده می بایست نگارش شود. اما نکاتی باید در نگارش فیملنامه مورد نظر قرار گیرد. با در نظر گرفتن این نکات فیلنامه خود را قوی تر کنید تا علاوه بر ارائه کاری درخور و شایسته به مخاطبان، ذهن و روح آن ها را با خود همراه کنید.

 

 

نکته ی اول: می بایست از فیلمنامه یک خلاصه جامع و مختصر تهیه کنیم.

از مزایای این کار هدف گذاری ، تعیین مخاطب و انتخاب پیام مورد نظر است. همان طور که مدیران سازمان و یا حتی افراد در زندگی روزمره خود برنامه ریزی می کنند، لازم است تا با تهیه خلاصه فیلمنامه ، برای فیلم تبلیغاتی خود برنامه ریزی کنید. در نوشتن فیلنامه تیزر تبلیغاتی سوالات زیر پرسیده می شود: چرا؟ چه چیزی؟ چه کسی؟ چه کاری؟

 

نکته دوم: حالا پیام فیملنامه به داستان تبدیل می کنیم.

 

هر تصمیمی که می خواهید بگیرید به هدفی که ویدیوتان باید به آن دست یابد و چیزی که توجه مخاطب را جلب می کند بستگی دارد. به علاوه نحوه انتقال پیام ها به گونه ای که در نظر مخاطب جذاب جلوه کند نیز باید مد نظر قرار گیرد.

از ویژگی های یک فیلمنامه مناسب توجه مخاطب را جلب و طوری روایت می شود که هدف را پوشش می دهد.

نکته سوم: فیلمنامه و دیالوگ ها برای عموم قابل درک باشد.

نکته ی اصلی این است که به زبان مخاطب و نه زبان خودتان سخن بگویید.

نکته ی چهارم: علاوه بر کلمات از تصاویر متحرک ، موسیقی ، جلوه های صوتی و دوبله هم استفاده کنید.

نوشتن یک فیلمنامه تبلیغاتی

نوشتن فیلمنامه تبلیغاتی کار چندان مشکلی نیست ، کافیست پشتکار و اراده قوی داشته باشید. اما به خاطر داشته باشد که ایده اصلی در فیلمنامه از اهمیت خاصی برخوردار است.


مرحله ی 1: در ابتدا یک شعار تبلیغاتی را برای محصول و یا خدمت مورد نظر انتخاب کنید. حالا شعار را بر روی برگه ای نوشته و سعی کنید تا با اهداف شرکت آن را تطبیق دهید. این کار دقیقا مثل این است که شما می خواهید اصل مطلب را برای بیننده بازگو کنید. پایه و اساس فیلنامه شعار تبلیغاتی است. وقتی مراحل بعدی را برای شما بیان کنیم به اهمیت این مرحله بیشتر پی خواهید برد.

مرحله ی 2: شعار تبلیغاتی را موشکافی کنید و توضیحات بیشتری را برای مخاطبان ارائه دهید.

مرحله ی 3: تکرار جمله اول را فراموش نکنید. نکته آن است که اصل مطلب را مجددا تکرار نکنید و تاکیدتان بر جملات آغازین باشد.

مرحله ی 4: تعادل را سرلوحه ی خود قرار دهید. در اغراق کردن، گفتن جملات، تاکید بیش از حد و حتی خلاقیت اصل تعادل را رعایت کنید. وظیفه ی فیلمنامه تیزر تبلیغی این است که مشتریان را به سوی فروشگاه ها ترغیب کند.

 

مرحله ی 5: مروری بر فیلمنامه داشته باشید و از خودتان بپرسید که

آیا فیلمنامه از ترکیبی موثر از صدا و تصویر استفاده کرده است ؟

آیا این فیلمنامه به اهدافش می رسد ؟

آیا با مخاطب ارتباط برقرار می کند ؟

آیا بیش از حد نیاز پیچیده یا طولانی نیست ؟
آیا پیام اصلی را منتقل می کند ؟
آیا فراخوانی متقاعد کنند دارد ؟

به علاوه بازخورد گرفتن را فراموش نکنید.